Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594111568489476.jpg

A-56 ~ 57 · SA-56 ~ 57

       

Material:

3-Tube engsel cekak

A-56 ~ 57 / Baja gulung (SS)

SA-56 ~ 57 / Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Plating kromat A-56 ~ 57 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Kabeh jinis panel.

ujar

Pipa SA-56-1 · SA-57-1 bisa diameter outside10 ing njaba.

Dimensi E mung ukuran langkah engsel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Iki engsel kanggo mlengkung supaya bisa ditekuk miturut ukuran instalasi.

  2. Jinis slip-joint.

  3. SA-56 ~ 57 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

PANALITEN

KONTAK US