Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594102657339034.jpg

A-50 ~ 51 · SA-50 ~ 51

       

Material:

2-Tube engsel cekak

A-50 ~ 51 / Baja gulung (SS)

SA-50 ~ 51 / Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Plating kromat A-50 ~ 51 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Kabeh jinis panel.

ujar

Pipa SA-50-1 · SA-51-1 bisa φ10 kanthi diameter njaba.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Iki engsel kanggo mlengkung supaya bisa ditekuk miturut ukuran instalasi.

  2. Jinis slip-joint.

  3. SA-50 ~ 51 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

PANALITEN

KONTAK US