Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594102121252341.jpg

A-48 (TJ②) (ss)

       

Material:

Plat baja A-48 / Panas digulung (SPHC) 4t

Rampung:

Plating chromate chinc (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.
Bobot (g)
A-48 (TJ②)240.4

PANALITEN

KONTAK US