Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594101501146441.jpg

A-47-2~3·SA-47-2~3

       

Material:

A-47-2 ~ 3 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3.2t

SA-47-2~3/Stainless steel plate(SUS304)3t

Rampung:

Plating kromat A-47-2 ~ 3 / Seng (Mung Pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-47-2 ~ 3 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-47-214940
A-47-313540
SA-47-2
14440
SA-47-3129.840

PANALITEN

KONTAK US