Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594100525804060.jpg

A-46 (SS) · SA-46 (SUS)

       

Material:

Plat baja A-46 / Panas digulung (SPHC) 2t

SA-46 / Plat waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

A-46 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-46 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-467750
SA-4672.850

PANALITEN

KONTAK US