Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Tabung Diikat · Knobs · Bolts Mripat>Tipa Tub

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596091190790169.jpg

H-10 (SS) · SH-10 (SUS)

       

Material:

H-10 / Baja gulung (SS400)

SH-10 / Stee stainless (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, papan meter, lsp.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan

1. Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo produk pesanan khusus.

PANALITEN

KONTAK US