Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Tabung Diikat · Knobs · Bolts Mripat>Tipa Tub

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596424420705062.jpg

BN (SS) · SBN (SUS) · BNA (AL)

       

Material:

BN- / Baja gulung (SS), SBN- / Baja tahan karat (SUS304), BNA- / Aluminium (A1050)

Rampung:

BN- / Plating tembaga

ujar:

Kasedhiya macem-macem ukuran kanggo produk pesanan khusus

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan

1. Macem-macem ukuran.

PANALITEN

KONTAK US