Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Karet>Kaki karet

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596525642442681.jpg

Kaki Pendhukung DF (Tipe Screw Drive)

       

Material:

Kaki: Elastomer UL94-HB
Keling: 6 nilon UL94V-2
Sekrup Pin: Polyacetal UL94-HB

warna:

Black

ujar:

Mangga pesen ing unit kasus (Quantity) babagan produk ing pasar.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Cukup pencet pin sekrup kanggo nginstal, lepas nganggo driver sekrup.

Produk No.

A

Top dia

D

Katun dia

H

Dhuwur

φ

Hole dia

Panel kekandelanPasukan EkstraksiLot
DF-120241451.0 ~ 2.3Luwih saka 294N200
DF-218241051.0 ~ 2.3Luwih saka 294N200
DF-328301550.8 ~ 2.0

Luwih saka

294N

100


PANALITEN

KONTAK US