Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593333774553201.jpg

AC-193

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

ujar:

Plat stopper iku ekstra optik.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Desgin kompak ekstra

1. Telung arah rolas pin sing nganggep keamanan penting (MAX: 14 PINS).

2.Kunci yaiku jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

3. Bedane macem-macem kunci kanthi manajemen komputer.

4. Tombol Master bisa diproduksi.

Produk No.
Bobot (g)
AC-19390

PANALITEN

KONTAK US