Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593333329243503.jpg

AC-187

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Desgin kompak ekstra

1. Loro arah pitung pin sing nganggep penting keamanan.

2. Bedane macem-macem kunci dening manajemen komputer.

3.Kunci yaiku jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

4. Key bisa dicopot ing rong arah kanthi produk pesanan khusus.

5. Bagéan penting digawe saka kuningan.

Produk No.
Bobot (g)
AC-18764

PANALITEN

KONTAK US