Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593332743653146.jpg

AC-186

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

ujar:

Ora ana bedane utama: 600 (lead time: udakara 1 minggu sawise pesen)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Desgin kompak ekstra

1. Loro arah patang pin sing angel dicolong.

2.Kunci yaiku jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

3. Key bisa dicopot ing rong arah kanthi produk pesanan khusus.

4. Bagéan penting digawe saka kuningan.

Produk No.
Bobot (g)
AC-18662

PANALITEN

KONTAK US