Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592891161947293.jpg

AB-75-1

            

Material:

Wesi seng

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

Tombol kunci (NO.075-1, NO.075-2) didol kanthi kapisah

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kanggo panggunaan tangan tengen kiwa.

Produk No.Bobot (g)Lot
AB-75-16464

PANALITEN

KONTAK US