Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Aksesoris Kunci Kabinet>Bar Rod

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1597129404464139.jpg

C-23 (SS) · SC-23 (SUS)

   

Material:

C-23 / Baja gulung (SS400)

Rampung:

Plating chromate seng utawa kosong

ujar:

Produk Ora -w jinis rong bolongan.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Macem-macem ukuran kasedhiya.

PANALITEN

KONTAK US