Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Kirim Hinges

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595835645309631.jpg

NUP-2B (SS)

       

Material:

Baja gulung (SS)

Rampung:

Plating kromat seng

ujar:

Produk chromate sing trampil uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Ing njero piring ana jinis sekrup, mula gampang dipasang.

  2. Iki minangka jinis geser supaya bisa diatur karo driver sekrup.

Produk Ora Dhuwur maksimal (H) Dhuwur Min (H) Bobot (g)
HUP-240-2BH 240 170 371
HUP-200-2B 200 135 286
HUP-160-2B 160 114 254
HUP-115-2B
115 85 215
HUP-80-2B 80 64 177

PANALITEN

KONTAK US