Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592210975734080.jpg

AB-401A ~ 403A

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake ring O lan ring sheet)

2. Kanggo panggunaan kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi mbalikke plastik stopper lan mesin cuci penyesuaian.)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-401A-1Plating chrome satelit / kanthi tombol38840
AB-401A-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol38240
AB-402A-1Plating chrome satelit / kanthi tombol29156
AB-402A-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol29256
AB-403A-1Plating chrome satelit / kanthi tombol22580
AB-403A-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol22380

PANALITEN

KONTAK US