Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592211578323980.jpg

AB-401A ~ 402A-1W

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Pin / Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Plating Chrome satelit

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa dikunci kaping pindho kanthi gembok kunci.

2. Kanggo panggunaan kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi mbalikke plastik stopper lan mesin cuci penyesuaian.)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-401A-1Wnganggo kunci37140
AB-402A-1Wnganggo kunci27356

PANALITEN

KONTAK US