Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592279270694100.jpg

AB-331 ~ 333

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak bubuk / distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Tuas bisa dibukak / ditutup kanthi mencet tombol push ing sisih ndhuwur.

2. Kanggo panggunaan kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi mbalikke piring stopper lan mesin cuci penyesuaian.)

3. Bukaan lan nutup lever kanthi lancar kanthi gampang operasi tombol push.

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-331-1nganggo kunci40040
AB-332-1nganggo kunci34056
AB-333-1nganggo kunci24480

PANALITEN

KONTAK US