Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1591778648602123.jpg

AB-151 ~ 154

           
Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating chrome satelit / plating chrome

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

Rampung panggang jinis ireng diklumpukake

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Mekanisme kasebut dipasangake manawa gagang dipeksa metu kanthi mencet tombol.

2. Kalis banyu. (Nggunakake O-ring lan sheet sheet).

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper.)

4.Pilih plating chrome satelite utawa chrome plating nalika ording.

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-151-1-1
Plating Chrome / kanthi tombol66636
AB-151-1-2
Plating Chrome satelit / tanpa tombol68036
AB-152-1-1Plating Chrome / kanthi tombol52040
AB-152-1-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol54040
AB-153-1-1Plating Chrome / kanthi tombol39040
AB-153-1-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol42540
AB-154-1-1Plating Chrome / kanthi tombol28072
AB-154-1-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol25572
AB-151-2-1Plating Chrome / kanthi tombol66636
AB-151-2-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol68036
AB-152-2-1Plating Chrome / kanthi tombol52040
AB-152-2-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol54040
AB-153-2-1Plating Chrome / kanthi tombol39040
AB-153-2-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol42540
AB-154-2-1Plating Chrome / kanthi tombol28072
AB-154-2-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol25572

PANALITEN

KONTAK US