Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses desain cetakan casting casting?

Wektu: 2020-06-18 Hit 32

Wong ing industri umume ngerti manawa casting casting cetakan siji potong, lan jaminan dhasar casting casting paduan seng yaiku nggawe rencana sing apik kanggo cetakan casting. Dadi, apa bab sing kudu digatekake sajrone proses perencanaan cetakan casting mati? Ayo goleki editor!

 

Pisanan, wenehi perhatian marang kekuwatan cetakan casting

 

Kekuwatan cetakan casting asring dilalekake, nanging yen kekuwatan cetakan casting ora cukup, bakal nyebabake asil cetakan prematur cetakan kanthi kaku sing kaku kanthi pengaruh lan kompresi sing terus-terusan. Kudu nggatekake kekuwatane, supaya ora nyebabake kerugian sing ora perlu!

 

Kapindho Gerbang sing ana ing cetakan mati kudu paling sithik

 

Gerbang cetakan mati bisa umume 30-70 meter per detik. Gerbang cetakan casting sing luwih cepet, luwih gedhe pengaruh ing rongga cetakan, nyebabake kenaikan suhu instan sing luwih gedhe ing rongga cetakan, sing pungkasane nyebabake cetakan katon retak. Utawa kedadeyane retak, mula ing kahanan sing njamin kualitas produk, coba minimal bisa uga, supaya nyuda pengaruh ing cetakan lan mesthekake eksterior cetakan sing sampurna.

 

Katelu, kekuwatan blok kunci slider cetakan casting kudu ditemokake

 

Saiki, kanggo ngirit data nalika akeh perusahaan cetakan mati sing ngrancang cetakan, perencanaan cetakan kasebut sithik banget, sing nyebabake blok kunci sing ora cukup lan kekuwatan sing ora cukup, lan pungkasane panggeser ora bisa dikunci. Gagal ngunci slider ora mung bakal mengaruhi kualitas casting, nanging uga nyebabake panyaluran aluminium lan pamblokiran panggeser. Pungkasane, bagean ngunci bakal cacat utawa retak, sing bakal gampang ngrusak cetakan lan nyuda umur layanan cetakan casting.

 

Kaping pat. Lumahing aluminium saka growong cetakan casting kudu dipenuhi

 

Yen ana sawetara permukaan aluminium sing nyegel, panyaluran cetakan bakal dibentuk, lan yen cetakan ora diurut lan ditekan wektu, gampang nyebabake kerusakan jamur. Mula, permukaan segel aluminium saka rongga cetakan casting kudu direncanakake kanggo ketemu.

 

Kalima Perencanaan pendinginan cetakan (pemanasan) lan lapangan suhu cetakan sing cukup

 

Perencanaan pendinginan (pemanasan) cetakan casting lan lapangan suhu cetakan kudu direncanakake kanthi rasional, ora mung kanggo nambah siklus casting, nanging uga kanggo nambah kualitas bagean casting lan njamin layanan kasebut urip cetakan mati. Mula, kudu ngrancang adhem cetakan (panas) lan lapangan suhu cetakan kanthi bener.

 

Kaping enem, bagean sing rentan kudu dibungkus;

 

Bagian sing rentan kudu dipasang, sing ora mung nggampangake pangopènan lan panggantos, nanging uga nyegah ekstensi retakan lan nambah umur layanan cetakan kasebut.

 

Kapitu Perencanaan cetakan casting kanggo nyuda panggolekan stres sing cetha

 

Nyuda sudhut konsentrasi stres sing cetha bisa ningkatake kualitas produksi casting mati lan nambah umur layanan cetakan casting mati bebarengan.

 

Pitu poin ing ndhuwur minangka prekara sing kudu digatekake nalika proses perencanaan cetakan mati. Rencana cetakan casting mati ora mung bisa nambah umur layanan cetakan casting, nanging uga ningkatake efisiensi produksi casting casting paduan seng, lan uga bisa njamin kualitas casting casting paduan seng. Keamanan


KONTAK US