Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Peranan kunci lawang lemari listrik ora bisa diabaikan

Wektu: 2020-06-05 Hit 21

Ing lapangan industri, peran kunci lawang kabinet listrik ora bisa diabaikan. Sampeyan bisa uga ora kenal banget. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake kaluwihan aplikasi kunci kunci kabinet listrik.

  I. Nambah keamanan

  Kunci lawang kabinet listrik ramah lingkungan, desain kompak lan fungsine fleksibel. Pangguna sing nggunakake kunci lawang kabinet listrik ngganti bater luwih asring, sing grapyak banget, tegese ora mbutuhake wektu luwih suwe kanggo ngganti batere sing dipasang ing kunci. Pemrograman kunci lawang kabinet listrik dikontrol nganggo sandhi utama, ora ana kunci larang sing ilang utawa rusak. Kunci lawang kabinet listrik kompak ing desain lan digunakake akeh.

 

  II.Gampang kanggo nggunakake 

  Pemrograman kunci kabinet digital dikontrol nganggo sandhi utama, lan tombol sing larang regane ora bakal ilang utawa rusak. Kunci bisa dipasang nganggo tangan kiwa utawa tengen. Kunci kabinet bisa dipasang ing permukaan utawa semi reses. Tombol ing kunci lawang kabinet listrik nduweni fungsi anti-nyolong / anti-torsi.

 

  III.Gampang kanggo nginstal

  Kunci lawang kabinet listrik bisa dipasang nganggo tangan kiwa lan tengen, instalasi permukaan utawa instalasi semi-recessed. Cocog banget kanggo lemari panyimpenan, kendaraan medis, rak data, lemari, brankas, lsp.


Ing ndhuwur minangka kauntungan aplikasi kunci lawang kabinet listrik, apa sampeyan kabeh ngerti? Hoshimoto Co., Ltd minangka pabrikan profesional lan dodol kunci lawang kabinet listrik. Yen sampeyan kudu pesen kunci lawang kabinet listrik, sampeyan bisa ngubungi langsung.    www.hoshimoto-sh.com

KONTAK US