Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Kepiye milih pabrik casting casting paduan seng berkualitas tinggi?

Wektu: 2020-06-01 Hit 18

The production level of zinc alloy die-casting plants is inconsistent, and there are unevenness in the industry. How to choose the zinc alloy die-casting plant correctly so as not to go wrong? Next, let's understand the 5 key points to correctly judge the high-quality die casting factory.

 

1. Nduwe pengalaman sugih ing casting casting 

Pengalaman casting lengkap bisa njamin solusi sing ditarget bisa ditanggulangi nalika nemoni masalah sing angel ing proses produksi. Akumulasi pengalaman sing luwih akeh, luwih akeh langkah pencegahan lan resolusi sing bisa ditindakake kanggo njamin kualitas produksi casting mati.

 

2. Kualitas produk sing apik 

Kualitas produk minangka jaminan kualitas pabrik die-casting paduan seng. Kualitas produk sing apik dijamin, lan luwih akeh wangsulan saka tutuk.

 

3. Reputasi industri

Reputasi pabrik casting ing industri iki apik, nuduhake yen kualitas kabeh aspek kudu dijamin.

 

4. Integrasi 

Kejujuran minangka jaminan transaksi lan landasan pangembangan pabrik mati. Ora ana sing bisa dipercaya lan ora ana dhasar integritas. Banjur ora ana ruang kanggo pembangunan ing industri iki. Mung pabrikan sing integritas duwe ruang pangembangan.

 

5. Ukuran pabrik gedhe

 Pabrik casting cilik duwe staf produksi winates lan mesin lan peralatan winates, mula kapasitas produksi uga bakal diwatesi. Ana akeh personel produksi pabrik die-casting, kanthi posisi sing jelas, peralatan lengkap, lan bisa cocog karo produksi casting kanggo entuk efek pangiriman sing cepet.


The above are the five main points for distinguishing high-quality zinc alloy die-casting plants. Based on the above points, you can judge the strength of a die-casting plant and whether you can choose cooperation. Hoshimoto has been focusing on non-standard zinc alloy die casting, cold heading cutting, CNC numerical control processing, and copper row processed products for 51 years. More than 400 production personnel around the world are responsible for their duties and are committed to creating high-quality products. Cooperation with you!


Kunci kabinet, engsel, produsen profesional mati casting casting paduan seng, nggoleki Hoshimoto

www.hoshimoto-sh.com

KONTAK US