Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Kepiye carane produsen pembuangan sedheng allah ngatasi gelembung udara?

Wektu: 2020-06-03 Hit 20

Paduan seng yaiku campuran sing kasusun saka seng sing ditambah karo elemen liyane. Paduan seng gampang dibentuk, duwe plastisitas sing kuat, biaya murah, efisiensi pangolahan sing dhuwur, lan macem-macem aplikasi. Nanging, masalah umpluk (penyetrapan listrik lan penyemprotan) casting casting paduan seng Jiangmen minangka sawetara masalah. Dadi, kepiye carane ngrampungake panyebab blister? Ing ngisor iki:

  

1. Desain produk

Nalika ngrancang produk casting casting paduan seng, kudu dipikirake port pakan, port debit slag lan setting cetakan cetakan casting. Amarga jalur aliran benda kerja kanggo dipangan lan slagging Gamelan, ora ana jeblugan udhara, ora ana reregetan banyu, lan ora ana gelembung peteng, sing langsung kena pengaruh blister electroplating sabanjure. Panganan lan slagging sing mumpuni. Cetakan kasebut die-casted. , Ora ana reregetan banyu.

  

 2. Pangembangan cetakan casting mati

Ing pangembangan cetakan mati, tonase, tekanan, tekanan ora cukup, lan knalpot mesin cetak sing kurang apik uga kudu dipikirake. Ora preduli kepiye perawatan sadurunge plating ditanggulangi, mesthi ana 20-30% blister. Cetakan diblokir lan diganti dadi sawetara Potongan, ora ana gelembung maneh sawise dilapisi.

 

3. Permukaan pra-perawatan

Lumahing pra-perawatan cairan polesan, tempel polesan, lan lapisan oksida ora diresiki, lan asring ana gulung. Pemutus paduan seng sawise muter wis padhang. Akeh karyawan ing proses pickling tanduran listrik sing acar kanthi santai. Agen polesan sing dipasang ing lumahing ora dicuci, lan asring kedadeyan blister. Kajaba iku, kalender sing digunakake dening tanduran calendering lan polishing uga nduweni sesambungan sing apik, lan sawetara surfaktan ing kalender kasebut angel dicuci.

 

4. Nalika produk mlebu tembaga alkali

Sadurunge produk kasebut mlebu ing tank plating tembaga alkali, bagean casting casting aloi seng isih duwe film ireng sing ora diolah nganggo film oksida kanggo ngilangi lilin lan minyak. Mula, ngilangi membran kasebut kritis banget. Ing taun-taun wiwitan, bisa dicopot nganggo uyah anti-pewarnaan. Perlindhungan lingkungan saiki ora ngidini ngeculake banyu limbah sing ngemot uyah anti-pewarnaan.

  

5. Tangki plating tembaga Alkali

Ana akeh zat organik ing tank plating tembaga alkali, lan ana akeh kotoran, lan sianida gratis ora ana ing kisaran kasebut. Tes bahan-bahan tangki tembaga alkali kanggo ndeleng manawa natrium sianida kurang utawa natrium hidroksida dhuwur! Kritik banget, disaranake ngobati karbon saben 3-5 dina.

  

6. Konduktivitas silinder tembaga alkali

Konduktivitas silinder tembaga alkali uga penting banget. Apa anoda dibubarake kanthi bener lan pelat tembaga anoda cukup bakal nyebabake blister.

  

7. The product foams after coming out of the oven

Bisa uga disebabake amarga suhu sing ora rata ing oven, yaiku suhu sing dhuwur banget. Amarga kurang nyenyet nalika casting casting, gampang kanggo asam kanggo mlebu ing trachoma pewarnaan cor casting mati seng seng asam. Asam lan seng isih bakal reaksi kimia sanajan ana lapisan ing lumahing, ngasilake hidrogen H akeh Nalika tekanan ing njero luwih dhuwur tinimbang tekanan atmosfer Nganti tartamtu, nambah suhu dhuwur bakal ngasilake gelembung.

Produsen profesional saka wesi seng wesi mati: Hoshimoto CO., Ltd    www.hoshimoto-sh.com

KONTAK US