Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595304327489091.jpg

SF-47 (SUS)

       

Material:

Engsel datar kanggo nggunakake tugas abot

SF-47 / Plat baja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

Rampung garis rambut

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. engsel baja sing apik duwe resistensi korosi sing apik.

Produk OraBobot (g)Lot
SF-47461.610

PANALITEN

KONTAK US