Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595298021221903.jpg

SF-3 (SUS)

       

Material:

Tandha engsel kanggo nggunakake tugas abot

Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

ujar:

The product with holes is also available.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa dipilih miturut aplikasi sampeyan.

Produk Ora L W t D1 D2 N Bobot (g) Lot
SF-3-1 100 60 3 6 12.3 5 202.4 30
SF-3-2 75 70 3 6 12.3 3 164.5 30
SF-3-3 65 50 2 4 8.8 5 68.1 100
SF-3-4 75 50 2 4 8.8 5 78.6 40
SF-3-5 90 60 3 6 12.3 5 179.2 30










PANALITEN

KONTAK US