Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592451312932831.jpg

AB-901R ~ 903R

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

Duwe silinder jinis kunci no.500 (duwe jinis kunci sing beda)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. Nggunakake bagean dhasar jinis bunder kanthi bentuk populer.

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-901R-1Kanthi tombol45040
AB-901R-2Tanpa kunci45040
AB-902R-1Kanthi tombol24060
AB-902R-2Tanpa kunci24560
AB-903R-1Kanthi tombol20060
AB-903R-2
Tanpa kunci20560

PANALITEN

KONTAK US