Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592384120532667.jpg

AB-802 ~ 804

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

Switch box, electrical box, distribution box, various cabinet

ujar

No Key / H200

Duwe silinder jinis kunci no.500 (duwe jinis kunci sing beda)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.

Produk No. ujar Bobot (g) Lot
AB-802-1 Kanthi tombol 170 60
AB-802-2 Tanpa kunci 188 60
AB-803-1 Kanthi tombol 134 60
AB-803-2 Tanpa kunci 137 60
AB-804-2 Tanpa kunci 123 60

PANALITEN

KONTAK US