Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Karet>Gaskets

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596683322372199.jpg

DN.DR

       

Material:

CR (spons Neoprene)

ujar 1. Ukuran Neospo kasedhiya saka 1m nganti 100m.

2. Mangga jelasake nganggo tape adesif utawa tanpa adesif 

jinis tape. Ukuran liyane uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Kahanan cuaca, kurang banyu, gasket sing tahan api. Bisa digunakake kanggo tujuan apa wae.

PANALITEN

KONTAK US