Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Produk Karet>Gaskets

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596179677930061.jpg

DHR

       


Material:

Karet silikon 

Bahan Konten / Baja (spcc)

warna:

Ireng lan klawu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Karet silikon kanggo panas sing apik banget,kimia, lan tahan cuaca.Instalasi gampang.

Produk OraWernaL (m)
DHR-06BBlack75
DHR-07BBlack75
DHR-08BBlack75
DHR-06GGrey75
DHR-07GGrey75
DHR-08GGrey75

PANALITEN

KONTAK US