Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Fraise

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594185511424497.jpg

A-65 (SS)

       

Material:

Engsel Fraise

Plat baja A-65 / Panas digulung (SPHC) 6t

Gunakake Khusus:

Kabeh jinis panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Dhiameter njaba cilik amarga bagean mlengkung digosok kanthi fraise.

  2. Tulung engsel miturut demensi panel.

Produk No.WLD1D2tBobot (g)
A-65-1150508146375.4
A-65-2150506126368


PANALITEN

KONTAK US