Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595233865723345.jpg

SAP-7 (SUS)

       

Material:

Engsel gendera stainless steel

Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa.

  2. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

Produk OraBobot (g)Lot
SAP-7L167.8100
SAP-7R167.8100

PANALITEN

KONTAK US