Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Terus

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595303107195918.jpg

F-45 (SS) · SF-45 (SUS)

       

Material:

Engsel terus

Plat baja F-45 / Rolled (SS)

SF-45 / Plat baja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

ujar:

Sampeyan bisa uga butuh wektu suwene tanggal pangiriman.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa dipotong lan digunakake miturut ukuran.

PANALITEN

KONTAK US