Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594889885166288.jpg

SA-83-1 ~ 4 (SUS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

PANALITEN

KONTAK US