Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594888544358052.jpg

A-82-5 ~ 8 (SS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Pelat baja sing digulung panas (SPHC)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

PANALITEN

KONTAK US