Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594700127912883.jpg

A-80-8 · SA-80-8

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-8 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3t,

SA-80-8 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-80-8 / Seng

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar:

Mesin cuci E-shaped mesin cuci Flat kalebu

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bolt dilas ing engsel, dadi gampang dipasang.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-816530
SA-80-816530

PANALITEN

KONTAK US