Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594955605835596.jpg

FHG-W

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC)
 Rodha / Nylon

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Piranti gedhe lan ukuran medium

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Kastor roda rendah profil rendah kanggo mbukak abot sing dirancang khusus kanggo barang-barang mesin lan peralatan gedhe

Produk No.

Wheel

jinis

diijini

mbukak


DWHA × B

X × Y


Diameter Lubang P
Eksentrik E

Slewing

radius R

Bobot (g)
FHG-38BN-WNylon
12038466470 × 70

52 × 52


8.81844375
FHG-50BN-WNylon15050467770 × 7052 × 528.88.849425

PANALITEN

KONTAK US