Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595313095230006.jpg

FET · FET-S

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC) 
Rodha / Karet (R)
·nilon (N) ·foil nilon
urethane (UR)

Rampung:

Plating awak / Chrome

Gunakake Khusus:

Piranti cilik lan ukuran

ujar
Yen pungkasan nomer bagean yaiku S, stopp singlepedal dipasang. (Mung bisa muter gembong.)
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kastor jinis sing ngaco umum digunakake ing bahan ringan kanggo transportasi

Produk No.Jinis rodha

Diwenehake

daN

DWHT × LNMEksentrik ERadius Slewing Rbobot
FET-50RSRuber30502068
M12×7.535
19
2249200
FET-50NSNylon4021180
FET-50URSNylon urethane kebak3821185
FET-65RHSRuber3065
21
85
2357
260
FET-65NSNylon40205
FET-65URSNylon urethane kebak40215
FET-75RHSRuber4075
21
95
27
65
295
FET-75NSNylon50220
FET-75URSNylon urethane kebak45235
FET-100RHSRuber50100
25126
M16×2.0
40
23
3182
600
FET-100NS
Nylon6025435
FET-100URS
Nylon urethane kebak6028470
FET-125RHS
Ruber50125251523699790

PANALITEN

KONTAK US