Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Bar · Bar Bumi

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596094128206001.jpg

EA-5 ~ 6 (cu)

       

Material:

Tembaga (Cu) 

Rampung:

Plating nikel (Ni)

ujar:

Tembaga utawa bar distribusi sing nyambungake tembaga.
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Gampang dipasang kanthi bolongan sekrup. Dimensi batang tembaga, macem-macem bolongan sekrup. Bisa dipilih kanthi nomer garis sing diketik.

Produk OraWkapasitasBobot (g)
EA-515100A98.8
EA-625200A164.7

PANALITEN

KONTAK US