Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Bar · Bar Bumi

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596008105364774.jpg

EA-16 ~ 19 (cu)

       

Material:

Tembaga (Cu) 

Rampung:

Plating nikel (Ni) lan polos

ujar:

Tembaga utawa bar distribusi sing nyambungake tembaga.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Prelu dipasang kanthi bolongan sekrup. Ukuran bar tembaga, macem-macem bolongan sekrup. Bisa dipilih kanthi nomer garis sing diketik.

Produk Ora kekandelan ujar Bobot (g)
EA-16E 4 Nikel plating 170.9
EA-16N 4 Plain 170.9
EA-17E 4 Nikel plating 146.9
EA-17N 4 Plain 146.9
EA-18E 5 Nikel plating 133.5
EA-18N 5 Plain 133.5
EA-19E 6 Nikel plating 544.7
EA-19N 6 Plain 544.7


PANALITEN

KONTAK US