Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Bar · Bar Bumi

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596093290382453.jpg

EA-15 (cu)

       


Material:

Tembaga (Cu) 

Rampung:

Plating nikel (Ni)

ujar:

Tembaga utawa bar distribusi sing nyambungake tembaga.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Gampang dipasang kanthi bolongan sekrup. Dimensi batang tembaga, macem-macem bolongan sekrup. Bisa dipilih kanthi nomer garis sing diketik.

Produk OrakekandelanujarBobot (g)
EA-15E4Plating nikel (Ni)78.3
EA-15N4Plain78.3

PANALITEN

KONTAK US